ILSWID

Har ni hört den om stylisten som ville hyra ett par skosnören?

söndag, april 12, 2009

That guy

The Hundreds är ett riktigt trist skitmärke, bara snäppet mindre trist än horribelt värdelösa Crooks & Castles. På Hundreds-bloggen breder den mest verbala av dem ut sina pseudointellektuella åsikter om ämnen han har noll koll på (oljan, finansvärlden, fäshion) men huvudsaken med bloggen är att bigga upp sig själv och märket genom att visa upp vilka gratisgrejer han får och vilka korvar han äter.

Jag var på Bread & Butter-mässan för några somrar sen. I vanlig ordning fanns det en cool guy-avdelning på några hundra kvadrat för märken som Fresh Jive, Staple, Upper Playground, Rocksmith, Mishka och alla de där. Jag hängde mest i Staplemontern och spelade pingis med Mikkel. Även om resten av mässan är skit gick vi några varv och drack bärs och kollade på Ed Hardy-tjejer, det är sånt man gör liksom. Totalt var jag kanske i cool guy-avdelningen vid 5 olika tillfällen och inte en enda gång var det en jävel i Hundredsmontern. Det var inte så mycket folk i nån monter men hos dem satt bara 2 trötta dudes och knappade på varsin dator under tystnad. När jag kom hem och gick blogrullen för att kolla updates från mässan var Hundredsbloggen i extas. Best trade show ever! Alla gillar oss! Vi är bäst! ropades det ut. Att verkligheten kan te sig så olika.

Det här är iallafall en kul liten film:


View More Free Videos Online at Veoh.com

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

säljarna är fan inte heller så jävla igång om jag får säga det själv

6:32 em  
Blogger Scary said...

Haha näe jävligt trötta faktiskt

9:07 fm  
Anonymous Anonym said...

det är ju det som e det roliga i det hela, ok att kunden e en jävla sopa, men får man ingen service då blir det ju HM shopping av hela paketet...

11:08 fm  

Skicka en kommentar

<< Home