ILSWID

Har ni hört den om stylisten som ville hyra ett par skosnören?

tisdag, januari 23, 2007

It's on!




Planeringen för den årliga OBRS-SHR-JEWCREW-kryssningen är nu igång. Prellat datum är fredag 9/3 (en vecka efter det som först sades). Det är Jeppe som kommer boka och så, ring honom eller mig för all info.

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

ÄNTLIGEN!!! Har väntat i år och dar på att detta skulle bli av....igen! Bara å hoppas att det blir lika många som förra året(tvivlar dock på att det är möjligt, men man kan ju alltid hoppas). SHR, OBRS "JEW CREW" kan det bli bättre... tror knappast det. Ser även fram emot lite nytillskott som ej var med förra gången. Det kommer bli HEEEEELT!!!

6:15 em  
Anonymous Anonym said...

Sa javla lack over att jag kommer o missa kryssningen i ar...oh well. Ta manga foton. On another note ; Folk som kommer fran Indien o krokar som fagerlind pa plan ar inga kul o sitta bredvid, speciellt nar de sover (oroligt som fagerlund) o inte har borstat tanderna ordentligt. Jag har nog fortfarande Calcutta dregel pa min favvo tischa.

5:16 fm  
Anonymous Anonym said...

Haha, trist med dregel dude.

7:56 em  
Anonymous Anonym said...

nu är det pepp på riktigt, mirre, jim+tjej, nirre+soffan, martin+fritjolf, pabli+keff(kanske keff) snackade med dennis the menice i dagarna, han ska försöka rulla från farmen i oljeriket, dudes det här kommer bli grymt. Hoppas inte esej läser :( iaf du gör, kommer sakna dig chompis.

6:38 em  
Anonymous Anonym said...

I´m officially outed as a kryssningsdeltagare! ska jag älska det eller hata det, hmm, vi får se...

esej, du kom aldrig till oss och tog låtar! det får bli nästa gång, synd att du missar the cruise. Kramar till andra sidan jordklotet!

5:23 em  
Anonymous Anonym said...

"snackade med dennis the menice i dagarna, han ska försöka rulla från farmen i oljeriket [...] Hoppas inte esej läser"

Haha trodde du först mena att det var för the menice klassiker om att han inte skulle köra över vissa på ett övergångsställe som esej inte skulle läsa.

10:27 em  
Anonymous Anonym said...

haha, jag hade heeelt glömt. Sjukt kul men det var inte så jag menade.

Fritjolf gör dig inte lustig över cruisen, finns inget annat än att älska det, innerst inne vet du det.

Och jusst ja, esej snattade billboard direkt från källan innan han drog. Han kanske skulle gama låtar av er med men om det var BB du menade så har han den. Spelar förmodligen jusst i detta ögonblick den på någon wierd studentefterfest, limmad vid skärmen som bara han kan. OH MY GOD I LOVE THIS SONG!!!

11:53 fm  

Skicka en kommentar

<< Home