ILSWID

Har ni hört den om stylisten som ville hyra ett par skosnören?

måndag, april 14, 2008

Summa summarum


Är ditt lag 1 man kort och i underläge? Släng in lite skit på planen så får laget en skön paus och kan komma in och avgöra på övertid. Ärligt vilken jävla skit är det här? Andra gången för råttorna mot oss också. Antingen bryter man eller så bryter man inte. Och att pressen kommer hata på gnaget (som de gjorde på Bajen) imorgon kommer ju inte hända. Bi-ttert.

4 Comments:

Blogger Robin said...

jag tror alla aik:are(förutom de som kastade prylar) är lika förbannade på avbrottet och jag tvivlar på att någon anser att vår kvittering kom pga avbrottet.
enligt domarens utsago på fotbollsmåndag nyss hade de aldrig tänkt avbryta matchen utan bara avvakta tills situationen lugnade ner sig.

11:18 em  
Anonymous Anonym said...

Vilket lag tjänar mest på ett avbrott, det med 10 spelare eller det med 11 spelare? Vilket av lagens fans var det som orsakade avbrottet? Jag tycker det är fucked up.

10:15 fm  
Anonymous Anonym said...

Att sedan bajen drog av ett gäng raketer, kastade in en stolsdyna och öste prylar över gnagets spelare (vissa gråter ju inte för allt) vid hörnorna, det tas inte upp i pressen idag. Den stora frågan är varför man inte bryter matchen då?

4:02 em  
Blogger Robin said...

håller med den anonyme talaren, det nämns ingenting om att brajenfansen kastade prylar också, förutom ett par spelare som kommenterade det i intervjuer.
men nu ska vi inte sitta och chatta i en blog.
lämnar ämnet.

9:14 em  

Skicka en kommentar

<< Home