ILSWID

Har ni hört den om stylisten som ville hyra ett par skosnören?

onsdag, juni 25, 2008

Busy busy

Förra veckan var det mycket som went down.


Hos Reebok plockade Peter och Erik upp varsin sko. SNS-November '98, kan ni er historia?




Nike hade gett Asics den tvivelaktiga äran att visa hur de flesta skomärkens dämpningar ökar skons vikt, eftersom man lägger till något, medan Nikes skor bara blir lättare med ökad dämpning eftersom man tar bort material och adderar luft (Air alltså). Så i till exempel den här feta sulan...




...finns så här mycket dämpning.




Sen bar det av till Sköteborg. RRRRäääkmackan var given på tåget.




Hos Converse såg vi den här, supposedly designad av vår gode vän. Temat skulle vara Give me hundred (istället för Give me five alltså, en blinkning till Converse 100-års-jubileum), men nog är det fler än 20 händer på den där?




Några Cons var gjorda i Ozzys namn. Den här höga Purcellen med tema tvångströja är cool, tjock canvas och grovt läder. Verkar jävligt jobbig att ta på sig dock.




Your averege rebell från femtitalet i vita Jack Purcells




Bira i hotellbaren (givetvis på Avenyyyyn). SNS-Malmö-bossen Tuan bredvid mig.




Tonfisken på Tranquilo klarade inte mitt tuna-test (det är det iofs bara Pan Asia som gör). Tranquilo har för övrigt 25 olika smaker på mojitos.




Peter med Dan och Rob från New Balance




Vi ville att Dan och Rob skulle få lite svensk öl, vilket Tranquilo inte hade, så vi gick till en irländsk pub och köpte Lapin Kulta (vilket iofs känns ganska finskt så här i efterhand, och the englishmen drack Guinness ändå)




Efter puben gick vi till samma rockbar jag var på efter AC/DC 2001. Den låg precis bredvid hotellet och hette, eh, Rock Baren. Här gör Dan sin bästa Karl-Alfred-imitation på Donken.


Sen åkte vi hem. Jobbajobbajobba onsdagkvällen och torsdan och sen vaycay(tion)! Jay-Z på torsdagskvällen och missommar dan efter = bra start på semestern.







Konserten var iofs inte så bra. Även om det var fett att höra lite gamla godingar live ("Can I get a..." och Swizz-bangern "Jigga my nigga" till exempel) så var den skandalöst kort (knappt en timme) och att avsluta med Linkin' Park-versionen av "Encore" (dessutom utan att göra ett encore efter det, inga extralåtar!) är fan oförlåtligt.