ILSWID

Har ni hört den om stylisten som ville hyra ett par skosnören?

tisdag, november 14, 2006

A few things

Några saker som hänt de senaste dagarna:

- SNS-ombyggnationen går framåt. Backstage (dvs inte butiksytan) är klar till 50%; nya kontor, nytt fikarum, en sjukt sweet gång med inbyggda utställningsytor och lite annat ska det bli. Får se när det börjas med kaféet. När allt är klart kommer jag vara one happy camper, det kommer vara stort som NK, fast finare! Och tummen upp för att byggarna inte längre luktar svett/smuts. Det gjorde de förra veckan, alltså så illa att man fick hålla andan när man gick förbi, men de kanske duschade i helgen. Eller badade. Either way så är de från Polen och röker som borstbindare.

- Eftersom vi inte har nåt kök nu går jag hem och käkar lunch (och till 7-Eleven och köper kaffe istället för att göra själv vilket är irri. En ekonomisk oförrätt som min mamma säger). Igår var iallafall timingen perfekt; Den ofrivillige golfaren hade just börjat. Bra fashionfilm. Idag var Frida hemma så vi käkade det som var kvar av risotton från igår (tips för Risotto Milanese: dubblera mängden saffran. Så enkel grej att fixa, så mycket godare). Fridas pappa hade varit där och vunnit 5 lax på travet, grattis grattis.

- Vi har fått in massa jävla kläder till butiken. 3 nya märken (Jib hunt, Klovis och Scifen) och 25 nya Heavy Ro-plagg. Några ex av Just for Kicks också, check it!

- Höll nästan på att glömma ett magic moment från fotbollen i söndags (Barcelona - Zaragoza). Det står 1-1, 5 minuter kvar. Barca borde såklart vinna men har haft svårt i 2:a halvlek. Frispark i perfekt Ronaldinho-läge; strax utanför straffområdet lite till vänster om målet. Zaragoza-målisen ställer upp fet mur, han vet att den antingen kommer dyka ner vid hans högra stolpe eller komme högt i hans vänstra kryss. Här gör han felet. Han kör en gammal luring (som jag också körde back in the days); ställer sig långt ut mot sin vänstra stople och lägger tyngden på sitt vänsterben. Allt för att Horseface/Crack-hoe ska se det och därför lägga den i andra hörnet. Sen när 'Dinho går mot bollen ställer sig målisen i mitten och tror att han lurat världens bästa spelare. I don't think so. Frisparken är heeelt perfekt och otagbar. Skruvar sig utifrån och in och smiter in precis där den ska, så högt upp och långt ut det är möjligt utan att hamna utanför målet. Klantigt av målvakten att tro att den pojklagsfinten ska funka. MEN, nu kommer det sköna, och det som fick mig att rysa. Ronaldinho blir så otroligt glad att han inte vet vart han ska ta vägen. Han springer med full fart mot Rijkaard och tacklar nästan omkull honom när han hoppar i hans famn. 3 spelare ansluter. Valdez kommer, från eget mål, och flyger över halva gruppen och landar mitt på allihopa. Och målgöraren själv skriker och skrattar med hela ansiktet som bara han kan. Så jävla lovely att han fortfarande älskar det han gör, och så jävla imponerande att han sätter den. Sinnes, som Peter hade sagt.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Shit alltså, jag hade inte sett frisparken förut. Fick fan gåshud här när jag läste din text o såg den ett par gånger nu!
GRYM!!!

Och du, se till att komma på RL på torsdag fan! Bröndby, det kommer bli en bra match, o Bajen behöver allt stöd och all publikbonus vi kan få!
/g

1:13 fm  

Skicka en kommentar

<< Home