ILSWID

Har ni hört den om stylisten som ville hyra ett par skosnören?

onsdag, november 15, 2006

Vad är dealen med Malmö anyway?

Tidningen Svensson har nyligen gett ut samtliga nummer (eller är det valda delar?) i ett häfte som säljs här och var (vi ger bort det). Vi har sålt vanliga utgåvan från nummer 1 (eller 2 kanske, den med Nileskär-intervju iaf), och den har varit helt okej. Sen för nåt år sen publicerade de en intervju med nån Skåneloser som kallas Vesslan som "samlar på dojor". Han framstår som värsta idioten vilket egentligen är skitsamma, men en bit in i intervjun så halvdissar han sneakersnstuff. Egentligen inte oss personligen utan mer själva grejen att sneakers är billigare i USA, speciellt när dollarn är så svag som den är, men han nämner iallafall oss vid namn 2 gånger. Valda delar av SNS högre management lackar rejält, slänger alla tidningar och förklarar för Svensson att vi aldrig vill ha skiten igen. Lite överdrivet tyckte jag men whatever, skit i den liksom. Fast forward till nutid och det här häftet dyker upp. Samma kassa intervju är med, dock med vissa ändringar...





TJAFSA ALDRIG, WE RUN THIS!

Intervjun illustreras för övrigt av ett par sjukt äckliga, trasiga och smutsiga strumpor och några bilder på sneakers som samtliga hamnat på rea här i Sverige alternativt på outlets i USA, det är garanterat så han köpt dom. Inget fel med att handla billigt (I love it) eller att använda sina skor (det är det de är till för), men skulle jag intervjuas skulle jag fan inte ha med mina schletnaste till fotograferingen.



- - - - - - - - - - - - - -



Roligare saker:

Vi har haft lite besök i veckan; Sole Service (rätt norskt uttal är "Sooool Sörrviss") kom förbi igår på snabbvisit. Peter leker spöke i bakgrunden.


Säj "smiiiil"



Rullarpojken Maons och soon to be Greger-kramaren Oskar kom idag...





...as did Onitsuka Tiger och deras byrå.






Tack och hej!