ILSWID

Har ni hört den om stylisten som ville hyra ett par skosnören?

tisdag, december 19, 2006

Various

Bergman är tydligen på väg till nån snajdig bartenderskola i Schweiz. Här syns han på sin arbetsplats i fredags levererandes skumpa.



Innan Spyan var vi hos Micke och sjöng Jamåhanleva och drack vin och sprit.

+ + +

På söndan gick jag, Frida och mamma på julkonsert i St Jacobs kyrka. Det var rätt maffigt. Stor kör, hyperaktiv dirigent och fetaste orgeln i stan. Och en countertenor som sjöng ljusare än en liten gosse. Efter det frös vi arslet av oss på väg till Grill, men det var totally worth it.









Nästan så jag önskade att jag varit bakis och utsvulten så jag kunnat äta mer, men det var jättebra ändå. Rekommenderas.

+ + +

Och vem dyker upp på Namn och Nytt på måndagmorgonen om inte Jimmy Jones! Namn och Nytt är en 100 år gammal DN-grej som blandar ordvitsar, roliga trafikskyltar, 'kåserier' och Magdalena Ribbings betraktelser från hennes lokala Östermalmsbuss. Läsarna interagerar mycket med insändare och dylikt och inför jul skickar en del in egna julgranspynt, färdiga att klippa ut och hänga i gran. Och igår så hade då Erik i Hägersten dragit paralleller mellan julens strass, glitter och guld till hiphop, och gjort ett pynt med Dipsets Capo. Trevligt värre.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jimmy Jones! Fan vad fett!

Och fett var det också i fredags, vad kul vi hade!

11:09 em  
Anonymous Anonym said...

yes det var grymt. hittade jens sitt kort?

2:53 em  
Anonymous Anonym said...

just det, stackars Jens, hur gick det?

12:06 fm  

Skicka en kommentar

<< Home