ILSWID

Har ni hört den om stylisten som ville hyra ett par skosnören?

torsdag, maj 10, 2007

Anythang is plenty man

Kortaste showen igår, det var väl därför Devin höll värsta talet om att man ska vara glad för det man har/får. Men det var ändå grymt. Han var glad, showade lite, garvade lite och sjöng precis så bra som jag hade hoppats. Nicke jinxade lite innan och pratade om nåt klipp på hans myspace där han wailar inte så rent men det var ju inga probs. "Doobie Ashtray", "Anything", "Sticky Green" och massa till var grymma men vad hände med "What", "Kooter Brown" eller "The Dude"?! (Eller körde han sistnämnda, typ inte va?).

Bytte några ord med MattSoreal som iaf sa att han kom ihåg mig från Screw York City-grejen men jag vettefan. Trevlig prick även om hans Texas slääng är rätt svår att lyssna på; hela tugget består av många långa vokaler typ. Hans turné-uppgift var hur som helst att trycka igång och stänga av Devins instrumentaler, de verkade fairly ihoprepade... Men ändå skönt att Devin äntligen kom hit (efter flera Norgetrips) och att jag och F kan ha mindre ångest för att vi var för jetlaggade att kolla på honom i NYC för snart 2 år sen. Och props för att han gick ut bland publiken och snackade med folk efteråt, som en helt vanlig Dude.









Perre tänkte till och tog skruv/screw-kepan

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Nice!

Synd att jag missade, men var alldeles för trött.. Hakar gärna med en annan gång, ni verkar gå på väldigt många spelningar. Hoppas vi ses snart! Kram /H

9:49 fm  
Blogger Peter Jansson said...

drack ni nån hostesaft?

10:21 fm  
Anonymous Anonym said...

Hawi: Du kan få ta igen missade konserten genom att ha ett homecomingparty typ imorgon :-D

D6: Tyvärr ikke, men Devin rökte en liten swisha på scen.

10:57 fm  
Anonymous Anonym said...

Too Cute borde han också ha kört (med buttre dj:en på refräng hahaha).

Hej Hawi! Welcome back welcome back welcome baaack.

2:08 em  
Anonymous Anonym said...

no pun intended!

3:43 em  

Skicka en kommentar

<< Home