ILSWID

Har ni hört den om stylisten som ville hyra ett par skosnören?

tisdag, juni 12, 2007

Bike-o-rama pt. II

Hojen är nu färdigmålad och ihopmonterad, hurra för mig. Tyvärr är framhjulet lite skevt och bakhjulet mer skevt men det skiter jag i. Ett tag iaf. Tog den kors och tvärs runt halva Söder-ön igår och det märks inte så jag kör på till jag kraschar typ.

Kameran är fortfarande icke fungerande. Superfixarna på Foto-Flod sa att det antingen är skitlätt att fixa (skruva upp och göra rent) eller så måste man byta hela objektivet (kostar som en ny cam tydligen), ska hoja ner till dem senare idag (efter Bakverkets famösa frukost, pepp).


+ + +


Hade en bra helg för övrigt, thanks for asking. Satt hos Niklas på Götgatan i fredags och undrade hur många som kunde vara på balkongen innan den skulle rasa ner på gården. Drog till Berghs på students only-fest (students only och vi det vill säga), ett tomt Mosebacke, ett o-tomt Ljunggrens, sen hem. Lirade pingpong på jobbet med 2 kollegor efter stänging (den ena vägrade förlora, fucker). Blev helt sänkt av värmen +2 öl så en sval biograf var räddningen, träffade Niklas med morbror där.

Blev bjuden på sjukt god mat hos Fridas syrra+man i söndags. Satt i hammocken utanför deras hus i Haninge och njöt (/svettades) av solen. Hem sen och årets första Lowrider-tur. Tog vanliga rundan; Renstiernas, Skeppsbron, förbi Operan till F12, bron över till Gamla Stan, softa vid Flyt sen backen upp.


+ + +




Hoppas ni som ska med till Fjäderholmarna fått post i dagarna, höjta om inte.

(Shout till E-rich för o-officella flyern)