ILSWID

Har ni hört den om stylisten som ville hyra ett par skosnören?

måndag, november 20, 2006

Freaking weekend

Sicken helg, den gick verkligen sjukt fort. Jag hann knappt märka att jag var ledig.

Snabb genomgång:

I fredags var jag utkickad hemifrån eftersom Frida skulle ha homies över på middag. Jag och Jew Crew kontrade med en snabb Carbonara följt av x antal alkoholenheter. Eftersom vi var hos Eddie (som förra helgen) så blev alla fulla igen och hittade på diverse hyss (rate my what?).

Vaknade mad bakis kvart i två på lördagen (very sent för mig, sover max till tolv typ) så det blev ingen Royal League för mig. När jag låg hemma och sussade sålde vi 100 par Clydes på en timme i butiken, ch-ching.

Drog en fjortonbitars och kollade Bobby DeNiros fetfetfeta outfits i Casino på kvällen. Såg väl kanske 9-10 färgkombos som dödade.

Söndagen var vikt åt släktumgänge. Först brunch på Långbro Värdshus (Fruängen VAD?!) sen farmors hallontårta hos syrran. Brunchen var hur bra som helst. Revbensspjällen, wasabilaxen, fetasalladen och caesarsalladen var nog topp 4.

Säsongens sista Soppan var väl bra, inget utmärkande direkt. Iofs tungt att BK-crewet snackade om att wacka Tony men det lär ju inte hända nu om Phil förblir hospitalized. Satt och väntade på att nån skulle dö i slutet men ICKE.


Nu - hemåt
Imorgon - kanske langa lite bilder från helgen